keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

Uusi vuosi, vanhat tavoitteet!

Tänä vuonna ajattelin:

1.) Pysäyttää ilmastonmuutoksen
2.) Pelastaa loput luontokappaleet sukupuutolta
3.) poistaa sortavat ja köyhdyttävät rakenteet maailmasta
4.) uudistaa yhteiskuntaamme tasa-arvoisempaan ja kiireettömämpään suuntaan

Luulenpa, että tuossa riittää hommaa, jopa kokonaiseksi vuodeksi.

Ehdotan, että kaikki käyvät korkaamassa uuden vuoden kunnon hehkutuksen merkeissä green.tv:ssä katsomalla Pole to Pole videon (muista valita full screen).

Oletko koskaan tehnyt nettisivuja? Oletko koskaan käyttänyt siihen tarkoitettuja useita näppäriä ohjelmia, jotka mahdollistavat html:n parissa näpräämisen? Oletko koskaan polttanut hermojasi?

Niinpä! Eihän noita nettisivuja voi saada pystyyn. Vesa teki puolivuotta sitten ennustuksen: "V-V:n sivut ilmestyvät kaksi päivää ennen vaaleja ja räjäyttävät tajunnan"
tai jotain tähän suuntaan. Voipa vielä tuokin pitää paikkansa, mutta tämän päiväisten kokemusten jälkeen luulen, että olisi ehkä parempi jos mitään ei räjäytettäisi ja sivut valmistuisivat vaikkapa viikon sisällä. Saamme nähdä.

Kävin tänään tarkistamassa blogilistalla paljonko blogillani on tilaajia ja niitähän oli jopa 43 kappaletta. Hupaisinta oli, että olin saanut kolme tilaajaa lisää viimeisen parin päivän aikana, vaikka olen laiskotellut kirjoittelun kanssa lomalla. Mutta koska mikään ei riitä kenellekkään, koskaan, eikä missään, niin käyppäs sinäkin tilaamassa blogini tuolta listalta. Blogilista on muuten näppärä palvelu jos haluaa välttää hidasta surffaamista tai urlien kirjoittelua liikkuessaan blogista toiseen.

Toinen asia joka tänään tuotti päänvaivaa olivat tuhannet ja taas kymmenet vaalikoneet, joita jokainen kissanristiäisjärjestö on nyt päättänyt tehdä. Monissa koneissa kysyttiin myös kysymyksiä joihin kadunmies/nainen ei kyllä osaa vastata mitään järkevää(enkä siis minäkään) tai joiden perusteella kukaan ei tee päätöstä ketä äänestää.

Jo totutun tavan mukaan esitetään sitten vielä jokin päätön väite tai idea, jottei kirjoitelma tuntuisi aivan tyhjältä.
Voisimmekin pohtia sitä mitkä kaikki tuotteet voitaisiin pakata kierrätettäviin pakkauksiin nykyisten kertakäyttöisten sijasta. Pullojahan me jo kierrätämme, mutta miksi esimerkiksi pesuainetta tai muroja voisi myös kaupata kierrätettävissä pakkauksissa.

Lähetä siis parhaat ideasi alla olevaan comment kohtaan. Myös huonot tai huumoripitoiset vastaukset otetaan ilolla vastaan.

4 kommenttia:

Ville-Veikko Mastomäki kirjoitti...

Havaitsinpa juuri, että lukujen (43 bloggausta, 43 tilaajaa) mukaan olen saanut yhden tilaajan jokaista bloggaustani kohden. Tällä menolla ohitan salakuunneltelua.fi joskus 40 vuoden päästä tilaajamäärissä siis.

Qtea kirjoitti...

Hei, laittaisitko ystävällisesti linkit niihin tekemiisi vaalikoneisiin, jotta me äänestäjäkunta voisimme vaivattomammin tutustua vastausiisi niissä.

Ville-Veikko Mastomäki kirjoitti...

Useimmat vaalikoneista aukeavat vasta joskus kuukauden kuluttua äänestäjille. Mutta ainakin tuolla kansalaisjärjestöjen omassa vaalikoneessa http://www.07vaalikone.fi/ voi jo käydä katselemassa ehdokkaiden vastauksia. Muita vaalikoneita ei untunut olevan vielä auki, mutta voin ilmoitella tänne koska ne aukeavat, sitten kun aukeavat.

Ja ehdotankin samalla että kaikki sellaiset pakkaukset, joita ei voi järkevästi kierrättää(juomapullot-tyyliin) tulisi valmistaa biohajoavista materiaaleista.

Vale kirjoitti...

kestovessapaperi!