keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

Blogit on NIIN vuodelta 2007, mut jatkan silti!

Nyt aion (otsikosta huolimatta) esittää kunnollista ja luotettavaa kunnallista luottamushenkilöä ja jatkaa elämäni (sen julkisen osan, henk.koht. vuodatusta ei heru) raportoimista tällä foorumilla.

KANSA suuressa viisaudessaan on valinnut minut viralliseksi Turkunaamaksi seuraavin tittelein: Vihreiden toinen varavaltuutettu (pääsen osallistumaan huhun mukaan noin joka toiseen valtuustoon) sekä Ympäristö- ja kaavoituslautakunnan varsinainen jäsen.

Tuon edellä mainitun ymppä- ja kaavoituslautakunnan ensimmäinen kokous oli tiistaina ja sujui hyvin rauhallisissa merkeissä. Päätimme muutamista pienehköistä kaavoista, joista ehkä mielenkiintoisin oli Hirvensalon korpeen bygattava 170 hengen omakotitaloalue.
Tässä vaiheessa kun osayleiskaavasta on jo päätetty on tietysti hiukan myöhäistä ruveta vinettämään, mutta kyllähän tuo metsikköön peintalojen rakentelu on ihan s#%&#@£$n tyhmää! Ainoa parannusehdotus, jonka kyseiseen Toijalan kaavaan voisi keksiä on... no hylkäys :)

Katsotaanpa millaisen esityslistan postilaatikko on tänään ens viikon kokousta varten sylkäissyt.

Sen pituinen se.. jatketaan kun tulee jotain asiaa.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ensi viikolla 9.-13.2.2009 vietetään EU:n uusiutuvan energian viikkoa. Koska aihe on sydäntä lähellä, postaan siitä ensi viikolla lastun pari ja haastan sinut mukaan talkoisiin!

Jukka kirjoitti...

Hyvä Ville-Veikko,

sinulla on onneksi kunnolla sanottavaa. Anna mietteidesi sanallisten muotojen tulvia jatkossakin.

t. Jukka