maanantaina, lokakuuta 16, 2006

Elon kerjuuta


Rakas päiväkirja.

Olin tänään terveydenhoitajalla. Olin terve kuin pukki, jotka tunnetusti ovat hyvin terveitä. No ok taisin hieman huijata kyllähän tämä yleisflunssa tuntuu minunkin eloani häiritsevän.

Minun piti osallistua tänään neljään eri kokoukseen. Osallistuin kolmeen. Saavutukset olivat kuitenkin positiivisia, joten mieli jaksaa. Ilmastomarssin järjestelyt ainakin ottivat aimoloikan. Sain katsos Turun seudun vihreät haastamaan muut paikallispuolueet mukaan marssitorin toimintaan.

Keksin myös, että kun kutsumme kaikki puolueet paikalle, niin järjestän myös kaikille nimellisen kojun. Näin paikalle tulemattominen tyhjät kojut kertovat kolkkoa kieltään kyseisen puolueen kiinnostuksesta asiaa kohtaan. Toivon että myös sinä pidät tätä edes hieman julmana.

Hovitaiteilijani Karri on saanut valmiiksi ensimmäiset luonnokset nettisivujeni sarjakuvahahmoista Johnny Tatt:ista ja supersankari NegaWatista. Hahmot ovat tosi jees kuten näet. (Tuo olen siis minä!)

Masteroimme myös hovitieteilijäni Rokkion (Alias Lönnrot) kanssa Flash-animaation-teko-taitomme viime yönä, joten nettisivuistani tulee häikäisevät. Sieltä löytänee lähinnä ääntä, valoa, suhinaa, efektiä ja mahdollisimman vähän elintärkeää infoa.

Nyt, oi päiväkirjani, taidan siirtyä aikakoneeseen.

2 kommenttia:

Qtea kirjoitti...

Suosittelen myös lämpimästi käytettävyyden, saavutettavuuden ja standardien huomioimista webbisivuja suunnitellessa. Johnny Tatt on megacool, onnea noin upean hovitaitelijan löytämisestä, ei monella ole.

ei-vielä-bloggaaja kirjoitti...

Tsädäm, jos haluat mahtavasti lisää lingo-credi(bility)ä niin pistät linkkilistaasi myös natur och miljön (www.naturochmiljo.fi)
suurmielenosoituksen suhteen niin voisi sanoa sen verran että olen mailaillut 3 tuntia eilen kaikille mahdollisille ruåtsinkielisille tahoille eikä yhtään vastausta vielä joteen saas nähdä ketä torstaina on paikalla.