lauantaina, lokakuuta 28, 2006

Liian myöhään

Herätys on tänään klo. 05:20. Kello on nyt vartin yli yksi.

Herää(ja kunpa heräisin aamullakin) kysymys miksi olen yhä hereillä? Ja yhä vaativampi kysymys kiristää minulta vastausta, miksi juuri nyt tarvitsee ruveta bloggaamaan?

No ihan nopeasti vaan.


Israelin puolustusministeri, Amir Peretz, totesi sunnuntaina: "Unifil on
tarkoitettu toimimaan Hizbollahia vastaan, ei Israelia. Israelin
turvallisuus on kaikkein tärkein tavoite."

On se hienoa että valtionpäämiehet saa lausua aivan mitä tahtovat.

Toinen esimerkki hieman aikaisemmilta päiviltä, jossa Guantanamon vankileirin johtava upseeri kommentoi vankien tekemiä mielenosoituksellisia itsemurhia: "Nämä eivät olleet itsemurhia, vaan epäsymmetrinen hyökkäys Yhdysvaltoja kohtaan."

Kyllä se on hyvä huomata, ettei Orwell ole painunut unholaan.

Luen juuri erittäin loistavaa kirjaa nimieltä "Don´t think of an elephant". Siinä muun muassa esitellään jenkki republikaanien tapaa käyttää Orwelilaista retoriikkaa kaikissa asioissa, joihin heillä ei ole mitään järkevää sanottavaa(esimerkiksi yllä). Ja hommahan toimii kuin häkä, joka tunnetusti toimii erittäin hyvin.

No nyt on mentävä valmistautumaan heräämiseen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ville,

Lehtimiehiä ei kannata varauksetta uskoa eikä mitään lähdettä lainata ilman että olet varma alkuperäisestä lähteestä. Oletko lukenut diplomityön, josta blogissasi puhut? Väinämö ei väitä työssään mitä sanoja sinä olet hänen sanoikseen tässä laittanut. Diplomityö tutkii indeksin ekologinen jalanjälki laskentamenetelmiä ja käyttökelpoisuutta ja kertoo siis mitä tämä indeksi osoittaa.(diplomityö löytyy netistä) Toivon, että korjaat blogisi kirjoitusta asian mukaiseksi. Tai jos et jaksa perehtyä asiaan tarpeeksi, niin poista koko kirjoitus netistä. Kiitos.

T. Ville V