maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Viikonlopun jälkimakuja

Ensin työstä sitten huvituksista.

Messuista jäi tamminen, hieman pyöreä, tuuhea ja marjainen, mutta silti pikantti jälkimaku. Sunnutai olikin helpompi päivä kuin kaksi ensimmäistä, koska ilmaannuin paikalle vasta iltapäivällä. Ehdin jopa hieman kierrellä muiden kojuja. Mielekiintoisina mieleen jäivät Åbo akademin keemikkojen pitävä vesistöjen saastumis -standi sekä tiedekeskus Heurekan esittely. Heurekassa vaihtuvana näyttelynä juuri avattu "älykästä liikennettä" kuulosti, jopa vierailun arvoiselta.

Messuaktionista voisi todeta sen verran, että helpommalla pääsee, kun ei ole istuva kansanedustaja. Janina joutui kuuntelemaan jokaisen ohikulkijan vuodatusta ties mistä aiheista, kättelemään miltei kaikkia yli 55-vuotiaita sekä jakamaan muutaman nimmarin.
Kaiken kaikkiaan messuista jäi sellainen olo, että joku saattaisi jopa äänestää minua tulevissa vaaleissa.

Niin ja sitten niistä huveista.
perjantaina oli koulutusohjelmamme yhteiset karkelot Koroisten tilalla. Tarjolla oli ruokaa, juomaa, saunaa, kalapoikaa ja hyvää seuraa. Tunnelma oli todella miellyttävä ja maailmasta tuli taas palojon parempi paikka.

Lauantai illalla Päiväkodissa oli Sammakon järkkäämä runoilta. Menimme paikalle kuuntelemaan Palefacea, joka hesassa heitti todella "hyvää settiä", kuten kaduilla sanotaan. No, Daddy Pales ei koskaan tullut paikalle. Onneksi muutama runonlausahtelija oli kuuntelemisen arvoinen. Homma liuskahti kuitenkin käsistä, kun minulle tuntemattomaksi jäänyt trubaduuri alkoi soittaa ja laulattaa "Lennä Juri Gagaarinia".

Seuraavaksi luvassa jotain huomattomasti vähemmän henkilökohtaista.

Ei kommentteja: