lauantaina, lokakuuta 21, 2006

Osaavat henkilöt


Eilen olin seitsemän tuntia putkeen pitämässä vihreiden standia Osaava nainen messuilla. Ja mitäs siellä osattiin?

Krääsän keräämisen lisäksi ainoa taito, jota minulle esiteltiin oli vastauksen EI antaminen kysymykseen "Hei, kiinnostaisiko ilmastonmuutoksen pysäyttäminen?". Osattiin myös iloita siitä että Suomesta tulee tulevaisuudessa lämpimämpi paikka ja osattiin myös pelästyä aiheesta keskustelua: "Sä vielä ylipuhut mut joksikin luonnonsuojelijaksi".

Viimeiset kolme tuntia pyöriskelinkin misantropian kourissa enkä edes yrittänyt keskustella kenenkään kanssa.

Illalla tultuani leppoisasta illanvietosta tyttöystäväni luota Alias Lönnrot kutsui minut katsomaan huoneeseensa osaavan miehen tekemää osaavista miehistä kertovaa elokuvaa.

Tohtori Outolempi on ollut jo pitkään "katsottavat" listalla ja eilen se sitten viimein nähtiin. Ja olihan se hyvä! Elokuva oli täynnä toinen toistaan osaavampia miehiä. Toiset osasivat vihata kommunisteja, muutamat osasivat rakentaa pommeja(jotka tuhoavat kokolailla kaiken), jotkut heistä osasivat lentää pommikoneita, ja useimmat osasivat olla epärationaalisia to the extreme!

1 kommentti:

Saana kirjoitti...

Otan osaa...
vastapainoksi on silti kerrottava, että ranskalainen diplomi-insinööriystäväni (Ranska, tuo ydinvoiman luvattu maa) on ilmaissut kiinnostuksensa Reilua kauppaa sekä kestävää kehitystä kohtaan!
Kaikki on siis mahdollista =)