torstaina, helmikuuta 01, 2007

Maanpuolustus kunniaan!
Vaadin huomattavaa lisärahoitusta tärkeääkin tärkeämpään MAANPUOLUSTUKSEEN. Tämä on asia, jota emme saa unohtaa. Mitä isämme sanoisivatkaan, jos jättäisimme maamme vaille huolenpitoa ja turvaa. Ehdotankin siis, että hankimme "state of the art" tason kalustoa ja tekniikkaa tämän pyhän velvollisuutemme suorittamiseen.

Ensimmäisenä voisimme hankkia laivaston, joka voisi todella vastata moderneihin haasteisiin. Tällä tietenkin tarkoitan asianmukaisen öljyntorjuntakaluston hankkimista maanpuolustustarkoitukseen. Myös ilmastonmuutoksen torjuntaan tulisi sijoittaa pitkä penni/sentti/€, koska tämä on selkeästi laajin Suomea koskettava turvallisuusuhka!

Eli kannatan kyllä "maanpuolustusta" kuulunhan sentään maailman suurimman Maanpuolustusjärjestön Friends of the Earthin Suomen hallitukseen. Enhän minä voi niin radikaalisti poiketa järjestöni linjasta, etten maatani puolustaisi sitä todella uhkaavilta ympäristökatastrofeilta ;)

Muutamaan otteeseen on joutunut mm. Kauppalehdestä (kyllä, luen sitä, koska se saapuu talouteemme päivittäin kämppiksieni opiskellessa kauppiksessa.) lukemaan , että vain ilmastonmuutokseen uskovaa tutkimusta tuetaan ja muu pyritään vaientamaan. Tämä monessa mestassa tänään julkaistu uutinen antaa hommasta hieman totuuden mukaisemman kuvan. Samalla voisin tietysti muistuttaa rakkaasta Exxon mobilista, joka yhä tukee miljoonilla €/$:lla ilmastoskeptistä propagandatutkimusta.

Katsokaa vaikka tämä! Some call it life, we call it death.

Tai sitten tämä pätkä. Uskomatonta... eiku hei, toihan oli se epämiellyttäväTOTUUS, jota ei saa unohtaa.

Yle raportoi tänään kolmesta eri öljyvuodosta pitkin maailmaa sekä öljykatastrofin todennäköisyyden kasvusta Suomen vesialueella. Tästä syystä siis öljyntorjunta-aluksia/puomeja/pesureita/härveleitä ja sen sellaisia tarvitaan ja pian. Koska olen WWF Finlandin, Oil Destruction Troopsien, Team Leader (mun lempi titteli) tiedän, että öljy on v...t..sta tavaraa, jota ei saa irti mistään ja joka tärvelee kaiken mihin se koskee.

Sitten se ilmastoMÄKIosuus, jonka itseoikeutettu ilmoitus on jokaisen ilmastonörtin mielessä pyörivä IPCC:n raportti, joka pian saapuu luettavaksemme.

Lukekaa ja heittäkää uskonne...

TOTUUS on täällä!

2 kommenttia:

Vale kirjoitti...

http://lehti.samizdat.info/2007/02/06/1894/

Ville-Veikko Mastomäki kirjoitti...

Loistavaa journalismia.

Tulee mieleen good old Alivaltiosihteerit, joka oli hauska ainakin silloin, kun olin liian pieni ymmärtääkseni mitään.

Tyyliin: "Niin tutkija Armas Hunningo, onko totta, että tästä on todella tuohon suuntaan, jopa kolmesataa kilometriä?"
"Kyllä. Tutkimustemme mukaan tuohon suuntaa saattaa tosiaan olla, jopa enemmän kuin kolmesataa km."