keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Back Once Again for the Renegade Master

...eli taalla taas ystavanne Jouko ja Kosti. En ees muista mista toi lappa on, mutta mutta asiaan.

Aion kirjoittaa pyorailysta, mutta ensin infoa meinigista. Olen siis maailmankaikkeudessa matkaamassa kohti tuntematonta. Joka tarkoittaa tarkemmin sita, etta olen neljan kuukauden junareissulla Aasiassa. Epapoliittisia edesottamuksiani voi siis seurata osoitteessa vapaamatkustajat.blogspot.com.

Mutta siis fillarointia.
Turku on jostain valtavasta vaaryydesta saanut jonkinkaltaisen pyorailykaupunki arvonimen tassa lahiaikoina. Aion vaatia sen valitonta perumista ja Turkulaisten (helsingin-)herrojen virallista anteeksi pyyntoa kaikilta Turussa maailman historian aikana pyorailleilta.

Taalla Pekingissa on maailman paallikoimmat pyoraTIET.. kuulit (luitpas, ette te mitaan kuule;) aivan oikein TIET. Peking on taynna noin kahden autokaistan levyisia fillariteita, joissa kelpaa tallaisen biljoonakaupunkiin tottumattomankin painella tuhatta ja sataa.

Kovin juttu oli varmaan pyorille pelkastaan rakennettu moottoritien sivussa oleva kiertoliittyma. Siis oikea liittyma peleineen ja pensseleineen. Se oli parin autokaistan levyinen ja vain fillareille ja fillari/-sahkovehkeille.

Mutta siis menkaa vapaamatkustajat.blogspot.com osoitteeseen, jos haluatte tutustua aarimmaiseen vapaamatkustukseen!

Ei kommentteja: