tiistaina, joulukuuta 11, 2007

mister Burns(out)

Ja se herra olen minä.

Lista jatkuvista toimistani/puuhistani:
- Opiskelu (ja sitä on paljon)
- Maan ystävien hallituksen jäsen
- Turun vihreiden nuorten hallituksen jäsen
- Maan ystävien ilmastokampanjavastaava
- Turun kaupungin joukkoliikennelautakunnan jäsen
- Turun toriparkki -kampanjan pyörittely
- Turun Maan ystävien hommat
- ja nyt työt postissa klo 17-21

Tämä puuhien määrä on johtanut tilanteeseen, jossa jokapäiväisten niin sanotusti juoksevien- (vaikka lähinnä mä haluaisin juosta näitä karkuun ja myös lenkillä, mut siihen ei oo aikaa) -asioiden hoito vie ajan ja voimat jolloin kaikki proggikset jää roikkumaan.

Ja mitäs niitä nyt on kertynyt:
- Aamunavaussivuston kehittely
- Yhden flaikun taiton ja painon hoito
- Erään Polttava Kysymys nimisen kamppiksen nakkien hoito
- Noin 5 tenttiä viime keväältä ja tältä syksyltä (edessä on ennen joulua vielä 4 tai 5... en ees halua tietää)
- Enkun portfolio
- Raportti Hirvensalon joukkoliikenteestä
- Asumisjärjestelyjen muokkaaminen
- Siivoaminen
- Psykan esitelmä
- Kaikki ihmeen joululahjat
- Matkakorvaus hakemusten palauttaminen eri osotteisiin
- Harjoitteluun hakeminen tosi PROola avoimella hakemuksella

Tämä taas johtaa siihen, että tuntuu täysin mahdottomalta saada noita kaikkia tehdyksi ikinä, jonka takia ei kannata edes yrittää. Ja uusia nakkeja sataa koko ajan sitä tahtia, että hippulat vinkuu ja hilat vitkuu.

Toisin sanottuna mulla ei oo aikaa, mut en oo vaan tajunnu sitä. Voin syyttää siis vain itseäni... tai tietysti Harmaita Herroja. Taidankin väittää, että ne ovat ne ilkiät Harmaat Herra Burnsit, jotka ovat kääntäneet minun kalliin aikani.., mutta nyt on koron maksun aika!

Kaikkihan muistavat Fight Clubin ulkoa, joten voidaan siis todeta että "lose an hour, gain an hour" en nyt epäsuhdassa ja "things you own, end up owning you" on muuttunut fraasiksi "things you DO, end up owning you" ja tämän ei nyt pitäisi olla näin. Eteenkään kun työssäkäyvänä kykenisin säilyttämään nykyisen materiaalisen elintasoni noin kahden tunnin päivätöillä. Mitä kaikkea ehtsikään tehdä... huh huh.

Siis mitä tarvitsen?
Ehkäpä jonkinlaisen suunnitelman mitä rästejä teen ja millä aikataululla. Sitten suunnitelman miten saan lisää aikaa arkeen ja juhlaan (eteenkin kun huhu kertoo että olen muka ehdolla kunnan valtuustoon ens vuonna). ja sit jotain kavereita, joiden kanssa viettää sitä vapaa-aikaa. Oon havainnut, että myös kaikki kaverit ja kämppikset harrastaa tätä samaa kiire-stressi-kiire päivärytmiä. Ja se taas tarkoittaa, että vaikka vapaata olisikin niin kukaan ei sitä kenenkään kanssa vietä!

Ei kelpaa.

Pelasta siis Ville-Veikko...
Soita sille ja kutsu teelle, kaljalle tai sulkkista pelaamaan ja pakota itsesi ja kysyinen herra V-V paikalle. Sitten vaan nautitaan kylmänä sitruuna viipaleen tai jonkin kotimaisemman (tarjoiluehdotus: Talvisodan perunat) vaihtoehdon kanssa.

Lopuksi vielä sää:
Suomi on siirtynyt trooppiseen ilmastoalaan eli niin kutsuttuun kahden vuodenajanmalliin. Tämä tarkoittaa talven ja kevään poistamista kalenterista ja syksyn pidentämistä niiden ylitse. Luvassa on siis tihkusadetta noin 5 kk. ajan ja hetkellisiä loskakausia.
Hyvää illanjatkoa.

Ei kommentteja: