maanantaina, maaliskuuta 21, 2011

Uutisia Perus-Suomesta: Älä alistu!

Tervetuloa Uutisia Perus-Suomesta -lähetykseen.

Ylpeänä haluamme esitellä uuden Räsäsläisestä keskilännestä henkensä saaneen kampanjamme: Älä alistu - nuorten mediakampanjan.

Älä alistu! -kampanjassa lähdetään siitä, ettei ajan henkeen tasa-arvosta, rasismin vastaisuudesta, naisten äänioikeudesta taikka yleisestä tasa-arvosta, pidä mukautua. Haluamme kannustaa ja rohkaista juuri sinua etsimään kestäviä ratkaisuja elämäsi suuriin kysymyksiin yleisen mielipiteen, järjen sekä oikeudenmukaisuuden tajun sijaan Raamatusta. Kaikkea ei tarvitse oppia kantapään kautta, eikä kaikkien tarvitse olla tasa-arvoisia!

"Kampanjamme saa tukea muun muassa opetusministeriöltä, jota jopa me pidämme erittäin huvittavana. Tämähän ylittää naurettavuudessaan ja eettisessä epäjohdonmukaisuudessaan, jopa kuuluisan possupedian", toteaa kampanjan suurinkvisiittori Pertti Persuarvot-Kunniaan.

Siunausta kaikille,.. lähes kaikille.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet homo? Niin arvelinkin. Miksi sinut pitäisi äänestää eduskuntaan? Omiesi asioita ajamaanko? Ehei reppana, se aika on OHI.

Tea kirjoitti...

iih anonyymit kommentoijat :D

Ville-Veikko Mastomäki kirjoitti...

Nyt oli niin helmi trollaus, et oli pakko julkaista :D Ai että.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.nuotta.com/ala-alistu/tiedote-ala-alistu-kampanja-nayttaa-sallitun-keskustelun-rajat

Kampanjan pointtina taisi olla nuorten kokeman ryhmäpaineen vastustaminen, erityisesti henkilökohtaisissa seksuaalisuuteen liittyvissä valinnoissa. Eli että itse saa päättää, kenen kanssa seurustelee.

Ei tuossa mitään yhteiskuntajärjestystä olla muuttamassa. Liioittelet vähän turhan rajusti kun väität, että kampanjan (=monien uskovien) mielestä tasa-arvo, rasismin vastustaminen ja naisten oikeudet olisivat huono asia.

T. Helena

Ville-Veikko Mastomäki kirjoitti...

@Helena.

Veikkaanpa, ettei nyky-yhteiskunta suurissa määrin painosta homoseksualisuuteen, päinvastoin. Videossa esiintynyt tyttökin oli tämän aivan itse keksinyt (sopi siis ideaankin aika heikosti) ja aivan itse itsensä homoksi tunsi. Yhteiskunta on yhä sen verran kehittymätön, että homouteen suhtaudutaan epäilevästi ja ivallisesti. Tämä negatiivinen paine katsotaan myös homoseksuaalisten nuorten muita suuremman itsemurhatodennäköisyyden syyksi.

bloggaus on selkeästi uutisparodia eikä siis edes pyri asialliseen argumentaatioon vaan kärjistyksen kautta tuomaan esiin varsinaisen aiheen sisältämiä ongelmia.

eri Juha kirjoitti...

Meillä suomalaisilla on yhteinen historia ja arvopohja. Me tiedämme, että voimme räiskiä värikkäitä mielipiteitä laidasta laitaan. Päätökset tehdään kuitenkin laillisessa järjestyksessä emmekä rupea ampumaan toisiamme. Teidän "vihreä moraalinne" tulee romahtamaan sitä kautta, että ette vaadi demokratian, laillisuuden ja väkivallattomuuden noudattamista "monikulttuurisilta ystäviltänne". Heille sallitte homojen vainoamisen, naisten alistamisen ja suorastaan yllytätte heitä suomalaisvastaiseen rasismiin.

Ville-Veikko Mastomäki kirjoitti...

Joo ihan hitosti hyväksytään :) Mäkin hyväksyn sitä tuolla Amnestyn jäsenenä joka päivä!

Se lukee siinä vihreiden ohjelman "kaikkia Suomessa asuvia koskevat samat lait ja kaikkia kansalaisia tulee lain edessä kohdella tasa-arvoisesti" -kohdan alla näkymättömällä musteella kirjotettuna.

Hienoa, et löysit jonkin Sherlok Holmes vehkeen ja kykenit tämän illuminaattia vastaavan salatun agendan paljastamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta onko asia todella näin kuten puolueohjelmanne sanoo? Vaikka aiottekin tehdä kyseisenlaisesta kohtelusta todellisuutta, niin sitä varten muutatte lakeja suosimaan maahanmuuttajia ja kauemmas Suomen perinteistä.

Hallelujaa, oi suvivirsi!

Ville-Veikko Mastomäki kirjoitti...

1. on.

2. Mitä tarkoitat kirjottaessasi, "Vaikka aiottekin tehdä kyseisenlaisesta kohtelusta todellisuutta, niin sitä varten muutatte lakeja suosimaan maahanmuuttajia ja kauemmas Suomen perinteistä."

3. On minusta vain järkevää, että lakeja muutetaan siten, että esim. maahanmuuttajien kotoutuminen helpottuu. Muu on typeryyttä.

4. itsekin tykkään suvivirrestä, kun minut on siihen totutettu pienenä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö tavat ja kulttuurit muuttuisi jatkuvasti ja seuraavalle sukupolvelle se "suvivirsi", joka kevään tuloa merkkaa on jo varmasti jokin aivan muu kipale.

Hallelujaa, oi suvivirsi!